Event Title

Research and Education: The Renewed Medical Campus of Pécs

Session

Architecture and Spatial Planning

Description

With the growth in international education and the increase in the number of students, the examination and development of university campuses at the University of Pécs have become necessary.A new building will be added to the Campus of the Medical School where it is required to place student and educational spaces, as well as research laboratories of international standards. It is a complex architectural task to create new modern spaces, establish relations with one another and also with the existing theoretical building block in the area. The large green space in the campus is closed, unused, but can be taken advantage of with the thoughtful placement of the new building. Student comfort can be improved significantly if the green surface is connected to the life of the area. During the design process, a complex, modern annex has been formulated in accordance with the above educational and research aspects.

Keywords:

medical school, green campus, research & education, student comfort

Session Chair

Ajhan Bajmaku

Session Co-Chair

Besian Sinani

Proceedings Editor

Edmond Hajrizi

ISBN

978-9951-437-54-7

Location

Durres, Albania

Start Date

27-10-2017 4:45 PM

End Date

27-10-2017 7:15 PM

DOI

10.33107/ubt-ic.2017.29

This document is currently not available here.

Share

COinS
 
Oct 27th, 4:45 PM Oct 27th, 7:15 PM

Research and Education: The Renewed Medical Campus of Pécs

Durres, Albania

With the growth in international education and the increase in the number of students, the examination and development of university campuses at the University of Pécs have become necessary.A new building will be added to the Campus of the Medical School where it is required to place student and educational spaces, as well as research laboratories of international standards. It is a complex architectural task to create new modern spaces, establish relations with one another and also with the existing theoretical building block in the area. The large green space in the campus is closed, unused, but can be taken advantage of with the thoughtful placement of the new building. Student comfort can be improved significantly if the green surface is connected to the life of the area. During the design process, a complex, modern annex has been formulated in accordance with the above educational and research aspects.