Date of Award

Summer 7-2020

Document Type

Thesis

Degree Name

Bachelor Degree

Department

Architecture and Spatial Planning

First Advisor

Lulzim Beqiri

Language

Albanian

Abstract

Në këtë temë diplome shqyrëtohet mënyra e projektimit të një stacioni të autobusve.Stacioni i projektuar ka vendodhjen në zonë urbane pak metra larg qendres së qytetit të Klinës.Stacioni ka sipërfaqe prej 1500 metra katrorë ku parashihet të përdoret nga udhëtaret e Klinës si dhe nga vendet tjera,parcela ka nje sipërfaqe prej 3500 metra katrorë.Më këtë stacion qyteti i Klinës është përfituesi ma i madh si nga ana ekonomike si dhe ofrimi kushteve për udhëtarët dhe mundësia e lidhjes më qytetet tjera apo vendet tjera.

DOI

10.33107/ubt-etd.2020.2469

Included in

Architecture Commons

Share

COinS