Date of Award

Summer 6-2020

Document Type

Thesis

Degree Name

Bachelor Degree

Department

Medicine and Nursing

First Advisor

Besnik Elshani

Language

Albanian

Abstract

Ky studim është bërë për të mbrojtur Diplomën Universitare të Infermierisë që të jetë e punuar mirë dhe të theksohet trajtimi nga personeli infermieror ndaj pacientëve me tumore të ndryshme cerebrale. Ky studim përqendrohet më shumë në orët e para të trajtimit të komplikimeve të ndryshme të sëmundjes ditët e para të post-operatoreve janë periudha thelbësore në parandalimin e komplikimeve. Mendoj se ky vendim do t'i shërbejë të gjithë stafit për promovimet e tyre tekniko-profesionale. Gjithnjë flasim për sëmundjet dhe mënyrën e kurimit të tyre, por ajo që është më e vlefshme është parandalimi.

DOI

10.33107/ubt-etd.2020.2512

Included in

Nursing Commons

Share

COinS