Date of Award

Spring 3-2021

Document Type

Thesis

Degree Name

Bachelor Degree

Department

Computer Science

First Advisor

Ramiz Hoxha

Language

Albanian

Abstract

Nëpërmjet kësaj ideje unë synojë të krijojë një web aplikacion i cili u mundëson përdoruesëve të kërkojnë mjekë të departamenteve të ndryshme sipas nevojave të secilit përdorues. Renditja e mjekëve pas kërkimit nga ana e përdoruesve apo pacientëve bëhet përmes rating(vlerësimit) nga doktori më i mire pra doktori me rating me te lartë deri tek doktori me rating më të ulët. Përveq renditjes së mjekëve ne ofrojm edhte statistika apo charts për të treguar top 5 mjekët më të mire, në mënyrë qe përdoruesve të ju lehtësojm gjetjen e doktorit të caktuar dhe të duhurit për nevojat e tyre. Poashtu përdoruesit mund edhe të vlerësojn mjekët në aplikacion si dhe të shtojn komente te caktuara per secilin mjekë. Kërkimi i mjekëve ne aplikacion mund te behet përmes çfarëdo paisje elektronike qoftë ai laptop apo telefon-mobil pasiqë ne do tu ofrojmë atyre një responsivitet të plotë.Të gjitha të dhënat do të ruhen në NoSQL databazë (MongoDB) dhe ato të dhëna do të shfaqen te përdoruesi ,aplikacioni do të dizajnohet në dy module së pari për pacientët i cili përdor aplikacinin dhe kërkon mjeket e ndryshem përmes web aplikacionit dhe për mirëmbajtësit e web aplikacionit të cilët përditësojnë mjekët, të dhenat e tyre në bazë të arritjeve dhe punes te secilit mjekë. Regjistrimi i të dhënave në web-aplikacion do të mund të bëhet përmes ekraneve të ndryshme dhe vetëm nga personat e autorizuar.

DOI

10.33107/ubt-etd.2021.2837

Share

COinS