Date of Award

Winter 12-2019

Document Type

Thesis

Degree Name

Bachelor Degree

Department

Architecture and Spatial Planning

First Advisor

Arbër Sadiki

Language

Albanian

Abstract

Në këtë punim jam munduar të shfrytëzoj të gjitha njohuritë e mia, atë se qfarë unë kam marrë deri më tani, që këto njohuri të reflektohen në një objekt mjaft të rëndësishëm siq është shkolla e mesme e muzikës, në të cilën formësohen e ngriten gjenerata që kanë ndjesi artistike e kreative, mirëpo krejt qka ju nevojitet këtyre nxënësve është që ata të kenë ambiente të përshtatshme, si dhe të llojllojshme që ata të gjejnë veten e tyre.

Për të gjitha këto, jam munduar që brenda këtij objekti të ndaj hapësira të caktuara, më të gjitha drejtimet, që të gjithë nxënësit të ndjejnë kënaqësinë e punës, e mbi të gjitha secili nxënës të ndjehet rehat e të jetë i lirë me qdo gjë që ai dëshiron të merret, duke mos i penguar asnjëherë njëri-tjetrit.

E gjithë kjo punë që do e prezantoj sot, është punuar me shumë përkushtim dhe shumë detajisht, ngase te kjo shkollë ka shumë rëndësi mënyra se si punohet, e si praktikohen gjërat, prandaj edhe ambienti që krijohet në këtë shkollë luan një rol jashtëzakonisht me shumë vlerë.

DOI

10.33107/ubt-etd.2019.718

Included in

Architecture Commons

Share

COinS