Title

PENTHOUSE

Date of Award

Winter 12-2019

Document Type

Thesis

Degree Name

Bachelor Degree

Department

Architecture and Spatial Planning

First Advisor

Arber Sadiki

Language

Albanian

Abstract

Kyprojekt permban projektimindhe dizajnimine njePenthouse I ciligjendet ne njeobjekt kolektiv/ shume banesore B+P+11 dhe Penthouse ndertohet ne etazhen e 11 ne Ferizaj. Eshte menduar te jete sinje ‘Ekosistem’ dhe duke perfshire hapesiren e brendshme teprojektuar bashke me pjesen e jashtme teofroje same shume komoditet duke dhene mundesine per jetes , gjum te rehatshem, rekreacion dhe kopshtin te gjitha ne nje Lokacioni mundeson qasjete shpejte me qender te qytetit, spital dhe shkolle dhe eshte zone e qete e qytetit.

DOI

10.33107/ubt-etd.2019.717

Included in

Architecture Commons

Share

COinS