Title

Cmimet Price

Source

Agjensia e statistikave të Kosovës

Publication Date

3-28-2018

Abstract

Indeksi I çmimeve të konsumit (IÇK)- Gjithsej

Indeksi I çmimeve të prodhimit (IÇP)-Gjithsej

IÇIMP - Gjithsej

IÇK -Ushqimi dhe pijet joalkoolike

IÇK-Pijet alkoolike, duhani

Share

COinS