Follow

Submissions from 2020

Protective mask – as an emergency (Covid – 19), Hana Jaha

Protective mask – as an emergency (Covid – 19), Lorena Selmanaj

Link

5G Artificial Intelligence and Internet of Things, University for Business and Technology - UBT

Link

A do të ndryshoj qasja ndaj mjedisit jetësor pas pandemisë, University for Business and Technology - UBT

Link

Aktiviteti fizik në kohën e koronavirusit COVID-19, University for Business and Technology - UBT

Aktiviteti fizik në kohën e koronavirusit COVID-19, University for Business and Technology - UBT

Link

Bëhu ndryshimi për të cilin ka nevojë Kosova!, University for Business and Technology - UBT

Link

Bujqësia sot dhe pas pandemisë, University for Business and Technology - UBT

Link

Ceremonia e fundvitit 2019, University for Business and Technology - UBT

Link

Dita Ndërkombëtare e Luftës ndaj Abuzimit dhe Trafikimit të Drogave, University for Business and Technology - UBT

Link

Dita ndërkombëtare kundër Duhanit - Këshilla nga prof.dr Xhevat Kurhasani, University for Business and Technology - UBT

Link

Drejtësia Kushtetuese në Kosovë, zhvillimi dhe pritshmëritë, University for Business and Technology - UBT

Link

Efektet e pandemisë në politikën ndërkombëtare, University for Business and Technology - UBT

Link

Efektet e pandemisë në politikën ndërkombëtare, University for Business and Technology - UBT

Link

Është radha ime për KOSOVËN. Urime 12 vjet shtet!, University for Business and Technology - UBT

Link

Fakulteti i Muzikës Moderne dhe Prodhimi Digjital mbajtën koncert semestral, University for Business and Technology - UBT

Link

Festivali më I madh akademik në Evropë "Global UBT Fest 2020", University for Business and Technology - UBT

Link

Hapja solemne e Global UBT Fest 2020, University for Business and Technology - UBT

Link

https://www.youtube.com/watch?v=7Tm-W8AGx1g&ab_channel=UBT-HigherEducationInstitution, University for Business and Technology - UBT

Link

Industria Kulturore dhe Kreative, University for Business and Technology - UBT

Link

Intervista e rektorit të UBT-së, Prof Dr Edmond Hajrizi - Global UBT Fest 2020, University for Business and Technology - UBT

Link

Interviste me prof Haqif Gashin, University for Business and Technology - UBT

Link

Koncerti virtual i MMPDM se, University for Business and Technology - UBT

Link

Kontributi i UBT-së gjatë periudhës së pandemisë, University for Business and Technology - UBT

Link

Kontributi i UBT-së gjatë periudhës së pandemisë, University for Business and Technology - UBT

Link

Kosova pranohet në Apple Maps, falë kontributit të studentit Emin Emini, University for Business and Technology - UBT

Link

Liria e shtypit dhe e shprehjes gjatë ushtrimit të profesionit të gazetarisë̈ në Kosovë, University for Business and Technology - UBT

Link

Luftëtarët e UÇK-së janë vetëm çlirimtarë!, University for Business and Technology - UBT

Link

Masat për parandalim të virusit Covid-19, University for Business and Technology - UBT

Link

Mbipesha dhe celuliti - Këshilla nga Prof.Dr Enver Tahiraj, University for Business and Technology - UBT

Link

Ndikimi i mediave në sensibilizimin e pandemisë së Coronavirusit në Kosovë, University for Business and Technology - UBT

Link

Ndikimi i pandemisë COVID-19 në ekonominë e Kosovës, University for Business and Technology - UBT

Link

Në UBT u diskutua për coronavirusin, Kosova ende e paprekur, University for Business and Technology - UBT

Link

N'KONAK - Intervista e Prof.Dr EDMOND HAJRIZI, rektor i UBT-së, University for Business and Technology - UBT

Link

Ora 7 në Klan Kosova - Mysafir Prof Dr Edmond Hajrizi, University for Business and Technology - UBT

Link

Pandemia dhe Ballkani: Si u ballafaquan shqiptarët me COVID-19, University for Business and Technology - UBT

Link

Pandemia dhe Ballkani: Si u ballafaquan shqiptarët me COVID-19, University for Business and Technology - UBT

Link

Përmbledhja e Data Science Hackathon 2019, University for Business and Technology - UBT

Link

Perspektiva e Ballkanit Perëndimor në kontekst të sfidave në rritje në Bashkimin Evropian, University for Business and Technology - UBT

Link

Prezantimi i Platformës Virtuale AVR (Augmented Reality and Virtual Reality), University for Business and Technology - UBT

Link

Prezentimi i presidentit të UBT-së, Prof.Dr Edmond Hajrizi për EON Reality, University for Business and Technology - UBT

Link

Qendrat e UBT-së në Kosovë, University for Business and Technology - UBT

Link

Rëndësia e edukimit online në kohë pandemie, University for Business and Technology - UBT

Link

Rëndësia e kujdesit për shëndetin mendor gjatë ballafaqimit me pandeminë, University for Business and Technology - UBT

Link

Roli i infermierit gjatë pandemisë COVID-19 në vendin tonë, University for Business and Technology - UBT

Link

Roli i infermierit gjatë pandemisë COVID-19 në vendin tonë, University for Business and Technology - UBT

Link

Së bashku mund të ja dalim!, University for Business and Technology - UBT

Link

Shëndeti publik oral dhe COVID-19, University for Business and Technology - UBT

Link

Shërbimet publike në kohë pandemie, University for Business and Technology - UBT

Link

Shkollimi, trajnimin dhe zhvillimi profesional online në kohë pandemie, University for Business and Technology - UBT

Link

Siguria dhe Shëndeti në Punë në kohë pandemie, University for Business and Technology - UBT

Link

Siguria kibernetike dhe privatësia në kohë të pandemisë, University for Business and Technology - UBT

Link

Si mundet qe të drejtat mbi pronën intelektuale të mbështesin tranzicionin në ekonomi, University for Business and Technology - UBT

Link

Teknologjia e fundit në mësim online - Prof.Dr Edmond Hajrizi (Intervista në RTK), University for Business and Technology - UBT

Link

UBT e nderon me “Excellence Leadership Award” pronarin e shtëpisë-shkollë, Mehmet Aliu-Hertica, University for Business and Technology - UBT

Link

UBT e nderon me “Excellence Leadership Award” rektorin Ali Jashari, University for Business and Technology - UBT

Link

UBT FEST 2020 - Promo, University for Business and Technology - UBT

Link

UBT ndan rreth 300 bursa studentëve të dalluar, University for Business and Technology - UBT

Link

UBT, qendra më e madhe e teknologjisë virtuale në Ballkan, University for Business and Technology - UBT

Link

Zyrtarë institucionalë dhe akademikë kërkojnë përcaktimin e prioriteteve për mbrojtje nga tërmetet, University for Business and Technology - UBT

Submissions from 2019

Link

1st Spaghetti Bridge Building, University for Business and Technology

Link

Akademia Ndërkombëtare Verore 2019, University for Business and Technology - UBT

Link

Biblioteka e UBT-së, e pasuruar me 250 mijë libra dhe mbi 52 mijë tituj, University for Business and Technology - UBT

Link

BT këtë vit për herë të parë e organizojnë Garën Kosovare për MOS, University for Business and Technology - UBT

Link

Çdo vit, rreth 60 gra preken nga kanceri i mitrës në Kosovë, University for Business and Technology - UBT

Link

Cyber security and Privacy IV - Day I, University for Business and Technology - UBT

Link

Delegacioni i Universitetit “Aleksandër Moisiu” vizitoi UBT-në, University for Business and Technology - UBT

Link

Filloi gara më e madhe në vend “Data Science Hackathon”, University for Business and Technology - UBT

Link

Fillon testimi i të rinjve për Garën Shtetërore MOS – Aplikimi ende i hapur, University for Business and Technology - UBT

Link

First Global Challenge 2019 - Team Kosovo, University for Business and Technology - UBT

Link

Gjiganti teknologjik, EON Reality zgjodhi UBT në si partner për hapjen e qendrës së vetme në rajon, University for Business and Technology - UBT

Link

Intervista e Rektorit të UBT-së, prof.dr. Edmond Hajrizit për RTV21 në lidhje me problemet ne arsim, University for Business and Technology - UBT

Link

Ka filluar zyrtarisht aktivitetin Akademia Ndërkombëtare Verore e UBT-së, University for Business and Technology - UBT

Link

Konferenca Ndërkombëtare për Siguri Kibernetike dhe Privatësi - Promo, University for Business and Technology - UBT

Link

Maturantët e Gjilanit të vendosur për të studiuar në UBT, University for Business and Technology - UBT

Link

Ministri Yagcilar: Depolitizimi dhe transparenca pjesë e reformës për administratën publike, University for Business and Technology - UBT

Link

Në UBT u mbajt konferenca me temë ''Radio sot e nesër'', në ditën ndërkombëtare të Radios, University for Business and Technology - UBT

Link

Në UBT u mbajt simpoziumi i parë në Kosovë, “Smart City”, University for Business and Technology - UBT

Link

Në UBT zhvilloi punimet konferenca “Free Market Road Show”., University for Business and Technology - UBT

Link

Panairi i Produkteve të studentëve të Shkencave të Ushqimit dhe Bioteknologjisë, University for Business and Technology - UBT

Link

Përmbledhja e Data Science Hackathon, University for Business and Technology - UBT

Link

Profesorët dhe studentët e UBT së, hapën ekspozitën “Dizajnimi i Sheshit” në Ferizaj Video, University for Business and Technology - UBT

Link

Punëtoria ''Çfarë vendi i mrekullueshëm - Potenciali artistik i mbetjeve'', RTK mysafirë në studio, University for Business and Technology - UBT

Link

Qindra maturantë të Gjimnazit “Xhevdet Doda”, vizituan UBT-në, University for Business and Technology - UBT

Link

Qytetarët dhe institucionet në Kosovë të rrezikuara nga keqpërdorimi i sistemit të të dhënave, University for Business and Technology - UBT

Link

Reklama UBT, University for Business and Technology - UBT

Link

Rektori i UBT-së Prof.Dr Edmond Hajrizi, i ftuar në emisionin Zona B - Klan Kosova, University for Business and Technology - UBT

Link

Rektori i UBT-së prof.dr Edmond Hajrizi në emisionin “Imazh” në RTK, University for Business and Technology - UBT

Link

Rreth 500 punime të studentëve të Arkitekturës shfaqen në ekspozitën “When Art Meets Architecture”, University for Business and Technology - UBT

Link

Siguria dhe shëndeti në punë, University for Business and Technology - UBT

Link

Siguria në Komunikacion, University for Business and Technology - UBT

Link

Storiet e suksesit të vajzave dhe grave të punësuara në UBT, University for Business and Technology - UBT

Link

Studentët e Infermierisë bëjnë matjen e presionit të gjakut në Ditën Ndërkombëtare të Hipertensionit, University for Business and Technology - UBT

Link

Studentë të UBT-së, pjesë e universiteteve me te njohura në Evropë, University for Business and Technology - UBT

Link

Studenti kosovar, Emin Emini ndërton dhe programon pasqyrën e mençur, University for Business and Technology - UBT

Link

Studio Master E Drejta Biznesore Ndërkombëtare dhe Evropiane, University for Business and Technology - UBT

Link

Studio Master E Drejta Civile dhe e Pronës, University for Business and Technology - UBT

Link

Studio Master Energji Elektrike dhe Tregjet e Energjisë, University for Business and Technology - UBT

Link

Studio Master Inxhinieri Ndërtimore dhe Infrastrukturë, University for Business and Technology - UBT

Link

Studio master në Arkitekturë dhe Planifikim Hapësinor, University for Business and Technology - UBT