Title

Hapja e Inkubatorit Virtual të Kosovës dhe Start up Qendrës në UBT

Streaming Media

Publication Date

6-22-2015

Abstract

Në një ceremoni të organizuar në UBT, u bë inaugurimi i Inkubatorit Virtual të Kosovës dhe Start up Qendrës, të krijuara me mbështetjen e Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Prishtinë.

Run time

4:19 minutes

Format

mp4

Share

COinS