Title

UBT organizon konferencën ndërkombëtare “Dita financiare austriake-kosovare për hipotekat 2015”

Streaming Media

Publication Date

6-22-2015

Abstract

Funksionimi i tregut të hipotekave në Kosovës ishte tema bosht e diskutimeve në kuadër të konferencës “Dita Financiare Austriake-Kosovare për hipotekat 2015”, organizuar nga UBT dhe Shoqata Austriake-Kosovare, e cila mblodhi ministra, zyrtarë shtetërorë, përfaqësues të bizneseve dhe ekspertë e profesionistë vendorë dhe ndërkombëtarë.

Run time

4:22 minutes

Format

mp4

Share

COinS