Title

Petr Drulak dhe Enver Hoxhaj mbajnë ligjëratë në UBT

Streaming Media

Publication Date

6-23-2015

Abstract

Zëvendësministri i Jashtëm i Republikës së Çekisë, z.Petr Drulak dhe kryetari i Komisionit Parlamentar për Punë të Jashtme në Kuvendin e Kosovës, z.Enver Hoxhaj kanë mbajtur ligjëratë dhe kanë diskutuar me studentët e UBT-së në temën “Evropa Qendrore dhe Ballkani Perëndimor në politikën evropiane

Run time

4:23 minutes

Format

mp4

Share

COinS