Title

Studentët e UBT-së paraqesin vlerat e arkitekturës së Ferizajt

Streaming Media

Publication Date

1-16-2017

Abstract

Në Galerinë e Arteve në Ferizaj, të enjten është hapur ekspozita “Modernizimi i Ferizajt 1960-1990”, në të cilën janë paraqitur punimet e përbashkëta të profesorëve dhe të studentëve të Arkitekturës dhe Planifikimit Hapësinor në UBT, dega në Ferizaj.

Në ekspozitë është prezantuar puna e arkitektëve, përmes maketeve, posterëve, broshurave, videove dhe fotografive, të cilat shfaqën vlerat e arkitekturës së Ferizajt në një periudhë 40 vjeçare.

Run time

3:53 minutes

Format

mp4

Share

COinS