Title

UBT promovon librin “Shkrimi dhe komunikimi” dhe revistën “Politikologu”

Streaming Media

Publication Date

6-22-2015

Abstract

Libri i profesorit Safet Zejnullahu “Shkrimi dhe komunikimi” dhe revista “Politikologu”, dy botime të UBT-së, janë promovuar në një ceremoni organizuar në këtë institucion. http://www.ubt-uni.net/?cid=1,182,639

Run time

5:18 minutes

Format

mp4

Share

COinS