Date of Award

Spring 6-2021

Document Type

Thesis

Degree Name

Bachelor Degree

Department

Computer Science

First Advisor

Blerim Zylfiu

Language

Albanian

Abstract

Zhvillimi i teknologjisë në vitet e fundit ka arritur pothuajse në kulminacion dhe ka prekur gati cdo fushë të jetës tonë gjithashtu edhe bizneset dhe organizatat e ndryshme. Pothuajse të gjitha bizneset dhe organizatat shfaqin veprimtarinë dhe hapat e zhvillimit të tyre nëpërmjet platformave të ndryshme online. Bota e digjitalizimit është duke u zhvilluar në të gjitha aspektet duke ndikuar që gjithashtu edhe shkollat të marrin kahje digjitale dhe duke nisur një trend të ri të aplikimit të tij nga Nxenesit dhe Profesoret.Ky trend cdo dit

Zhvillimi i teknologjisë në vitet e fundit ka arritur pothuajse në kulminacion dhe ka prekur gati cdo fushë të jetës tonë gjithashtu edhe bizneset dhe organizatat e ndryshme. Pothuajse të gjitha bizneset dhe organizatat shfaqin veprimtarinë dhe hapat e zhvillimit të tyre nëpërmjet platformave të ndryshme online. Bota e digjitalizimit është duke u zhvilluar në të gjitha aspektet duke ndikuar që gjithashtu edhe shkollat të marrin kahje digjitale dhe duke nisur një trend të ri të aplikimit të tij nga Nxenesit dhe Profesoret.Ky trend cdo ditë e më shumë do të bëhet i domosdoshme per cdo veprimtari.

Tema që kam zgjedhur për t’a trajtuar ka të bëjë me strategjitë dhe teknikat që duhet të përdoren në mënyrë që profesoret që e implementojnë kete system të janë të sakete dhe te shpejtë në menagjimin e të dhënave dhe gjenerimin e raporteve.

ë e më shumë do të bëhet i domosdoshme per cdo veprimtari.

Tema që kam zgjedhur për t’a trajtuar ka të bëjë me strategjitë dhe teknikat që duhet të përdoren në mënyrë që profesoret që e implementojnë kete system të janë të sakete dhe te shpejtë në menagjimin e të dhënave dhe gjenerimin e raporteve.

DOI

10.33107/ubt-etd.2021.2915

Share

COinS